Организација - СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН

Title
Go to content
ПРЕДСЕДНИК ССОП

Бобан Лазић - биографија
Звање: Дипломирани предагог физичке културе

Бобан Лазић рођен 12. новембра 1970. године у Параћину.

Своје прве фудбалске кораке почео је 1983. године у пионирима ФК Јединство из Параћина где је играо за све селекције и у свим селекцијама је био капитен екипе. У први тим ФК Јединство улази 1987. године а већ наредне одлази у ФК Раднички из Ниша где наступа за омладинце. Једну полусезону игра на двојну регистрацију за ФК Раднички и ФК Јединство у  периоду када су “зелени”  играли Међурепубличку лигу бивше Југославије. После повратка са одслужења војног рока наставља да тренира са првим тимом ФК Раднички, али игра и за пиротски Раднички на двојну регистрацију. Након тога наступа и за Мораву из Ћуприје, ОФК Ниш, СФС Борац; ФК Коца и ФК Цемент.

У својој каријери наступао је у републичким и савезним ранговима играјући за горе наведене клубове. У млађим категоријама је играо за репрезентацију Србије, и био је позиван на кампове репрезентације Југославије. Такође је у млађим категоријама играо Квалитетну лигу Србије и КУП Југославије.

Бобан Лазић је каријеру завршио у ФК Јединство из Параћина 2002 године.

Тренерским послом је почео да се бави 2002. године када заједно са Драганом Соколовићем води ШФ Бубамара. 2007. године са групом пријатеља оснива ОФК Параћин и СФ "Бубамара - Лазић" која 2010 добија свој садашњи назив ШФ "Вук". У тренерској каријери радио је са свим категоријама од предпетлића до сениора. Водио је пионире ОФК Параћин у Првој лиги Србије, али и сениоре ФК Јединство у Српској лиги Исток што су му и два највећа ранга у којима је радио као тренер.

Године 2011. стручна служба ФСС га поставља за инструктора Поморавског округа!
Од 2009. године поседује УЕФА "А" лиценцу.

Образовање:
Завршен Факултет за спорт и физичку културу у Нишу
УЕФА „Б“ лиценца
УЕФА „А“ лиценца
УЕФА „Елите Yоуте“ у току

Фудбалска каријера:
ФК Јединство Параћин
ФК Раднички Ниш
ФК Раднички Пирот
ОФК Ниш
ФК СФС Борац Параћин

Тренерска каријера:
Тренер малађих категорија  од 2002. године у својој школи фудбала у Параћину
Тренер ФК Јединство Параћин (сениори) од 2007.год  до 2009. год.
Инструктор ФСС од 2007. године

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ССОП

Валентина Приморац - биографија
Звање: Дипломирани предагог физичке културе

Живот Валентине обележо је спорт – у својству дугогодишњег спортисте а касније  спортског радника. Почетак бављења кошарком у родном граду наставила је у женској кошаркашкој екипи нишког „Студента“ са којим је (под називом „Винер Брокер“) 1993. године освојила Куп Југославије и 1994. вицешампионску титулу националног Купа. Ступањем на функцију Генералног секретара Спортског савеза општине Параћин 2002 године преузела је  бригу о школским спортским такмичењима на територији општине Параћин као и функцију Координатора Поморавског округа чиме је координирала на свим нивоима од општинских до републичких. Оснивањем Савеза за школски спорт општине Параћин 2004 године својим колегама по струци омогућила је самостално руковођење системом школског спорта на локалу а и на неки начин објединила их је као струковну организацију која је могла самостално да руководи системом. Наставила је да врши функцију координатора Поморавског округа и даље током које је Параћин више пута био организатор републичких такмичења у систему школског спорта. Учествовала је у раду Управног одбора Савеза за школски спорт Србије. Највећи успех у својству координатора Поморавског округа за школски спорт остварила је на Светском школском првенству у Француској (орг. ИСФ), где је са женском кошаркашком екипом Новог Сада, у својству тренера, освојила 4.место и имала најбољег играча првенства. (Пау, од 8. до 15. априла 2007.). У сарадњи са  Савезом за школски спорт Србије промовисала његове програмске активности везане за школски спорт деце у оквирима спортско рекреативних манифестација од значаја за општину Параћин које се дешавају током летњег школског распуста. Идејни је творац Спортско-рекреативне манифестације „Спортско лето“, која свакога лета окупи неколико хиљада учесника која у 2020 години бележи 17. година реализације. Бележи се 13. година манифестације "Спортска зима" која је настала на захтев деце. Обе манифестације представљају систем спортско рекреативних активности током летњег и зимског школског распутста примерених општини Параћин које се често називају ''параћински модел '' рекреативног спорта. Реализовала је Првенство Србије у баскету 3х3 и више квалификационих турнира у баскету 3х3 у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије

ПОТПРЕДСЕДНИК УПРАВНОГ ОДБОРА
Бобан Лазић

ЧЛАН УO: Ивица Марковић
ЧЛАН УO: Ненад Симић
ЧЛАН УO: Марија Ђорђевић
ЧЛАН УO: Владимир Волин
ЧЛАН УO: Иван Јовановић
ЧЛАН УO: Марко Милојевић

НАДЗОРНИ ОДБОР


ПРЕДСЕДНИК НО: Иван Милошевић
ЧЛАН НО: Мирослав Богић
ЧЛАН НО: Андрија Младеновић

Copyright © 2020 Спортски Савез Општине Параћин. Забрањено неовлашћено коришћење.СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН
ул. Бранка Крсмановића 45, 35250 Параћин

ПОСЛОВНИ ПОДАЦИ:
ПИБ: 101097820
Матични број: 7364750

КОНТАКТ:
Тел. / Факс:        +381 35 563 892
Књиговодство   +381 35 563 377


Copyright © 2020 Спортски Савез Општине Параћин.
Back to content