Спортска зима - СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН

Title
Idi na sadržaj

ИГРАЈ ЗА ЖИВОТ ИЗАБЕРИ СПОРТ
''С П О Р Т С К А  З И М А''

Манифестација ''СПОРТСКА ЗИМА'' реализује се  9. година
У намери да предшколцима, основцима и средњошколцима током летњег и зимског распуста понуди спорт као најбољи избор за слободно време, Спортски савез општине Параћин је током 2003. године израдио обиман пројекат спортско - рекреативне манифестације “Спортско лето” који је исте године по први пут реализован  а из њега је - на захтев деце 2007. године произашла и  “Спортска зима”.

IX по реду ''Спортска зима'' почиње обиласком школа на селу од стране сарадника савеза и прикупљањем пријава за такмичења. Затим следе такмичењима на селу  затим и у граду која трају за време зимског школског распуста.                                                            
 
Деци су понуђени бесплатни свакодневни спортски садржаји – такмичења: у малом фудбалу, одбојци, баскету, стоном - тенису, шаху. За децу предшколског узраста организоване су ''ЗИМСКЕ ИГРАРИЈЕ '', организују се акције ''Сви на снег!'',  турнир кошаркаша у колицима, рад на клизалишту у центру града  и  др. Манифестација окупи преко 2000 учесника од чега 1700 у просеку за само 15 дана!  
 
Овим садржајима треба додати и манифестације клубова које су традиционалне, које реализују спортске организације независно од горе поменутих садржаја, саставних делова ''Спортског лета'' и ''Спортске зиме''.
  
СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН

Copyright © 2020 Спортски Савез Општине Параћин. Забрањено неовлашћено коришћење.СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН
ул. Бранка Крсмановића 45, 35250 Параћин

ПОСЛОВНИ ПОДАЦИ:
ПИБ: 101097820
Матични број: 7364750

КОНТАКТ:
Тел. / Факс:        +381 35 563 892
Књиговодство   +381 35 563 377


Copyright © 2020 Спортски Савез Општине Параћин.
Nazad na sadržaj