АКТУЕЛНОСТ - SSOP

Go to content

Main menu

АКТУЕЛНОСТ

МЕДИЈИ

АКТУЕЛНОСТИ                                                      НАСЛОВНА / АКТУЕЛНОСТИ / ПРЕУЗМИ ВЕСТ / LIVE

Избор за спортисту године 2019
12. Decembar 2019


На основу Правилника о спортским наградама Спортског савеза општине Параћин спроводи се поступак избора најуспешнијих спортиста и спортских екипа 2019.године.
Овим Правилником се утврђује врста награда, поступак доношења одлукa, поступак њиховог уручења добитницима признања. Правилник са апликационим формуларом ће бити објављен на сајту ССОП у делу Преузимање. Молимо вас да исти добро проучите пре попуњавања апликационог формулара.
Достављамо аликациони формулар који је потребно попунити ( као и примере попуњених образаца). Попуњавање се врши за сваку од прописаних категорија уз достављање потврда и пратеће документације.
Можете предложити само ЈЕДАН РЕЗУЛТАТ по свакој од прописаних категорија УЗ УСЛОВ да се достави потврда и пратећа документација како Правилник налаже.
Рок за достављање предлога тече и трајаће до 10. јануара 2019 године.
Предлоге треба доставити лично у два примерка Стручној служби ССОП.
Листу кандидата по категоријама установиће Управни одбор ССОП а затим ће се она наћи на друштвеним мрежама 7. дана, током којих ће гласати грађанство. Резултати гласања на друштвеној мрежи – Facebook , биће пуноправни глас грађана приликом сумирања коначних резултата за доделу Спортских награда 2019 године.
О датуму и месту проглашења најуспешнијих спортиста и спортских екипа Параћина у 2019. години, обавестићемо вас накнадно.
Спортски поздрав!

 
Back to content | Back to main menu